Dartliga og Corona-virus

Update 24. marts kl. 10.15:
I går blev Danmark lukket ned til og med 13. april, så vores Plan A med at rykke kampe 2 spillerunder bliver naturligvis ikke til noget.
Vi afventer som minimum endnu 10-12 dage inden vi går videre med vores arbejde for en evt. Plan B. Vi vil gerne undgå at skulle lave for meget arbejde, som senere vil kunne vise sig at være spildt. Indtil videre er ligaen på stand-by grundet myndigheders påbud og anbefalinger.

Update 20. marts kl. 15.58:
Vi fik hurtigt flyttet de første rækker, men så blev det weekend og da der begyndte at komme nye meldinger fra myndighederne, så anså vi det for potentielt spildt arbejde at begynde at flytte på flere rækker.
Vi finder det for nuværende usandsynligt at det vil være muligt at starte igen første uge i april, og vi arbejder derfor pt på en plan B. Vi afventer dog hvad myndighederne kommer med af udmeldinger i næste uge.

Update 13. marts kl. 16.39:
Alle rækker i Fredericia/Vejle har nu fået flyttet kampene fra perioden 15. – 29. marts til senere datoer. Sørg for at have noteret dig de nye datoer.

Update 12. marts kl. 18.34:
Bullshooter EM som skulle være afholdt i Salou til april er AFLYST
Bullshooter Europa prøver at finde nogle nye datoer til oktober

Update 12. marts kl. 17.30:
Damedouble i Børkop 21. marts er AFLYST

Update 12. marts kl. 15.41:
Flere spørger: Må vi gerne spille kampe hvis vi føler for det de næste 2 uger? Særligt Bullshooter Remote kan måske spilles uden større risiko.
Vores svar til det er: Vi flytter kampene nu for at være lidt på forkant med tingene. Hvis I føler for at spille en kamp (og spillestedet ellers er åbent), så gør i det på eget ansvar. Men vores holdning er at man følger myndighedernes anvisninger, og de henstiller til at værtshuse o.l. lukker ned i 14 dage. Skulle der komme resultater i perioden, så opdaterer vi naturligvis stillingerne.

Update 12. marts kl. 15.07:
Alle Bullshooter-rækker har nu fået flyttet kampene fra perioden 15. – 29. marts til senere datoer. Sørg for at have noteret dig de nye datoer.

Update 12. marts kl. 10.59:
Når vi flytter kampene som er programsat 15. – 29. marts til nye datoer, så kommer vi ikke til at kunne tage samme hensyn som vi gør ved sæsonstart. Så de spillere som er på både Bullshooter og Medalist-hold vil kunne opleve at få programsat 2 kampe samme dato. Spillerne her må så enten selv flytte kampen, eller gøre brug af deres reservespillere.

Update 12. marts kl. 10.43:
Kampe som skal afvikles i dag (torsdag) eller som er flyttet til fredag/lørdag bedes i selv flytte hvis ønsket.
Vi flytter kun de kampe som er programsat mellem 15. – 29. marts.

Update 12. marts kl. 09.02:
ALT ligaspil i Dartliga er suspenderet fra og med søndag d. 15. marts til og med søndag d. 29. marts.
Alle kampe vil blive forsøgt flyttet af os til nye ledige datoer ud i fremtiden.
Der venter os et kæmpe arbejde med dette, så vi skal bede om jeres tålmodighed.
Når en række har fået flyttet deres kampe, så vil kaptajnen på holdet modtage en besked på SMS.

Update 11. marts kl. 22:07: Efter aftenens pressemøde i statsministeriet her til aften, så vil vi i morgen tidlig drøfte situationen vedr. de næste uges ligakampe.
Forvent at modtage endnu et nyhedsbrev i morgen d. 12. marts – og vi vil i morgen også sørge for at alle holdkaptajner informeres pr sms.

Vi udsendte 11. marts et nyhedsbrev som kan læses i sin fulde længde her: mailchi.mp/dartliga/11122018-1135913

 

 

 

 

 

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *