Fyn/Fredericia Liga – nyt regelsæt

Til efterårsturneringen har vi skulle implementere et nyt regelsæt, da vi med de nye maskiner og medlemskort bevæger os ind i en helt ny verden.
Det betyder at vi har måtte revidere regelsættet, og der vil være et par større ændringer som spillerne skal være OBS på.
Derudover har vi ændret på et par punkter som følge af feedback fra spillerne fra forrige sæson.

De primære ændringer er som følger:
1. Præmiepengene bliver i ligaen og tilmeldingsgebyret ændres til 500 kr. Ingen præmiepenge overføres til finalestævnet, og alle pokaler/trofæer betales af dartliga.dk
2. De 2 højst rangerede spillere skyder efter Bull’s Eye om udlægget i 1. sæt af  ved start. (Hvis begge hold er enige om at trække lod, så er i dog stadig velkomne til det)
3. Alle hold der deltager i ligaen er inviteret til finalestævnet.
Disse 3 tiltag er taget på baggrund af feedback fra spillerne!

Følgende tiltag er taget som følge af at vi skal til at spille på nye online maskiner og med nye medlemskort:
1. Hcp-begrænsning for holdets total ophæves. Dartliga.dk tager hensyn til holdets totale hcp når vi opretter divisionerne.
2. Istedet for hcp-begrænsning for holdets total, så er der i 2.3 samt 2.4 indført en regel om max. 2 stk 4+ spillere på C-hold samt max. 2 stk 7+ spillere på B-hold.
3. Det er påkrævet at alle matcher gennemføres med medlemskort, så ALLE spillere skal have erhvervet sig et medlemskort og oprettet en profil på www.medalistworld.com inden de spiller deres første match!
4. Første halvdel af sæsonen gennemføres med “frosne” handicap som er kombineret af data fra Dartliga.dk samt data fra nye medlemskort (for de spillere som har dem). Dette er fuldstændig samme koncept som forrige sæson. I skal bare være OBS på at få overskrevet hcp på medlemskortet med de “frosne” hcp ved opsætning af matchen! Spillerne bruger dermed første halvdel af sæsonen til at spille sig til et nyt permanent handicap på deres nye medlemskort.
I anden halvdel af sæsonen spilles der med “rolling rating” – dvs. spillerens aktuelle hcp er det som er registreret på medlemskortet, og vil kunne skifte fra kamp til kamp.
“Rolling rating” skal under alle omstændigheder implementeres fra 2012, men vi finder det ikke rimeligt at starte denne sæson på “rolling rating” da rigtig få spillere på nuværende tidspunkt har et permanent hcp på deres medlemskort! Vi vil tydeligt markere i kampprogrammet hvornår “rolling rating” starter, og i skal på det tidspunkt ikke længere tænke på manuelt at overskrive handicap ved opsætning af matcherne.
Denne sæson skal dermed ses som en glidende overgang til det endelig format som er “rolling rating”.
5. Der skal ikke længere udfyldes/indsendes kampsedler. Vi skal blot have kampens resultat bekræftet af begge holdkaptajner på sms/email straks efter kampens afvikling.

Disse tiltag skulle gerne sikre en mere fleksibel og fair afvikling af ligaen.

Det nye regelsæt for Fyn/Fredericia kan downloades her: www.dartliga.dk/wp-content/uploads/2011/09/Ligaregler_trio_udkast_2011_fall.pdf

Husk at det er tilladt at have flere medlemskort tilknyttet til sin konto på www.medalistworld.com
Spillere med flere kort SKAL altid medbringe det kort som har det højeste hcp til kampe og turneringer!
Hvis man ikke er seriøs med sin træning, så vil vi gerne anbefale at man bruger ét kort til træning og ét andet kort til kampe/turneringer.
Vi har medlemskort i rød og blå, så køb ét kort i hver farve så du nemt kan adskille dem!
Hvis man er seriøs hver gang man spiller, så er ét kort rigeligt!

Vi starter i uge 36 og slutter i uge 49/50 – kampprogrammet kommer online i starten af uge 35.

Vi vil gerne understrege at der kan komme yderligere ændringer/tilføjelser i regelsættet, da vi endnu ikke har set den nye software med ligaprogrammet. F.eks. vil punkt 7.5.1. helt sikkert skulle ændres grundet den nye software.
Softwaren er færdigudviklet, og der laves pt de sidste afgørende tests – og så skulle maskinerne få en opdatering i denne uge med helt ny liga software.

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *