Optakt ny ligasæson – info Bullshooter

Vi er nu startet på sommerferien, og går en længere periode i møde uden dart.

Da vi til næste sæson har et par ændringer, så vil vi kort lave en lille optakt her til sæsonen.
Deadline for seneste tilmelding er d. 20. august for alle rækker.

Hvis du har planlagt at spille Double-rækken på vores Medalist-maskiner, så er alt som det plejer at være, og du skal faktisk ikke gøre andet end at tilmelde dit hold som vanligt.

Hvis du har planlagt at spille Trio på vores Medalist-maskiner, så skal du være OBS på følgende:
Vi har i en længere periode set vores Trio-rækker på Fyn indskrænke til færre og færre hold i hver sæson, og for at kickstarte trio-rækkerne igen, så kunne vi godt tænke os at Trio-rækkerne blev flyttet over på de nye Bullshooter-maskiner da det åbner for en del nye muligheder.
Bullshooter maskinerne tilbyder bl.a. mulighed for fuld fleksibilitet mht formatet, og der er mulighed for remote-play hvilket betyder at enkelte kampe evt skal afvikles via online funktionen hvis afstanden mellem 2 spillesteder er meget lang.

Vi vil gerne understrege at vi ikke vil tvinge nogen over på Bullshooter, det er besluttet at vi gør det til et frivilligt valg, og såfremt der stadig er opbakning til en enkelt Trio-række på Medalist-maskiner på fyn, så er vi bestemt åbne overfor at afvikle den.
Det bliver dog kun i C-Format på Medalist-maskinerne, da vi sidste sæson blot kunne stille med 5 hold i en B-række.

For at give bedst mulig grundlag for at vurdere om man ønsker det ene eller andet, så bliver der lavet en test-liga i et kortere format som afvikles mellem 4. – 12. august.
Her vil man få oplæring i maskinen, dens opsætning, spillene (som har lidt anderledes regler) og generelle muligheder.
Vi vil komme ud til test-kampene og forklare det hele, så I har bedst mulig forudsætning for at træffe den endelige beslutning.
En Trio-række på Bullshooter bliver afviklet med Split Bull ligesom på Medalist-maskinerne, ligaen vil også spilles med hcp!

Vi er klar over at alle ændringer kræver lidt tilvænning, og en så stor ændring som ovenstående kan være en stor mundfuld for de fleste.
Men vi beder blot om at I som minimum giver test-ligaen et skud, inden I tager jeres endelige beslutning 🙂

Mht. Bullshooter, så bliver det også muligt at tilmelde sig en Double-række, som bliver niveau-inddelt alt efter hvor mange hold som tilmelder sig.
I Double-rækken bliver der spillet uden hcp og med single bulls eye i 01-spillene. Kampe afvikles enten lokalt eller remote (afhængigt af afstanden mellem spillestederne)

Et regelsæt til Bullshooter skulle vi gerne have helt klar når vi skyder test-ligaen igang.

Tilmeld dig til test-ligaen ved at bruge holdtilmeldingsformularen.
Hvis du overhovedet ikke er i tvivl om at dit hold skal spille Bullshooter Trio eller Double, så tilmelder du det bare via formularen på samme måde som et Medalist Double hold. Vi skal dog bruge Medalist ligakort nummeret på spilleren, så vi kan overføre rating til Bullshooter systemet.
Hvis det er en helt ny spiller uden medalist ligakort, så skal spilleren inden ligastart spille en promotion på Bullshooter-maskinen i august (der kommer info om den senere).

Der er Bullshooter maskiner på følgende spillesteder:
Børkop Dart
Byportens Bodega
Dart Hornslet
Havfruen
Ejby Dart
Kupeen
Særslev Dart

Når I har tilmeldt holdet, så bliver I kontaktet i løbet af de første dage i August med et tidspunkt for afviklingen af jeres test-kamp(e).

3 comments

Comments are closed.