Dartliga og Corona-virus – Opdateret 20. maj!

Update 20. maj kl. 16.03:
Danmark er nu så småt ved at lukke op igen.
Værtshuse er nu åbnet op med visse restriktioner, og det forventes at foreninger må åbne op igen senest 8. juni.
Det er nødvendigt at melde ud at vi ikke ser det muligt at gennemføre stævnet på Munkebjerg i slutningen af juni, så dette er nu officielt aflyst – det samme er Kupeen Open, Pinsedart samt Byportens stævne i juli.

Så hvad er planen herfra?
Vi åbner allerede nu op for tilmeldinger til efterårssæsonen 2020.
Sidste tilmeldingsfrist bliver denne gang d. 5. august for Bullshooter og 10. august for Medalist.
Der tilmeldes her: dartliga.dk/holdtilmelding/ – husk at vælge korrekt række og spillested!

Bullshooter turnering i juni 2020
Med Bullshooter har vi en mulighed for at lave en turnering som spilles 100% remote, således at der max er 2 spillere på hvert spillested og afstandskrav derfor kan overholdes.
Vi laver derfor et forsøg i juni måned med en turnering i flere niveauer, således at vi så småt kan hjælpe spillestederne med at komme lidt i gang igen. Alle kampe afvikles med handicap.
Der vil først blive spillet puljekampe på hverdagsaftener fra kl. 18.00 (planlagt således at der er max 1 hold fra hvert spillested i hver pulje) – og så vil der være Playoff finale i weekenden 27.-28. juni.
Hver pulje bør kunne afvikles på max 2 aftener. X antal hold fra hver pulje vil så avancere til playoff-weekenden d. 27-28. juni.
Puljekampene vil blive spillet fra 9. juni og frem til playoff-weekenden.
Der vil kun blive spillet om hæder og ære – der er derfor ingen tilmeldingsgebyr. Vinderne vil dog modtage en gave fra Dartshop.dk.
Puljekampe og Playoff spilles bedst á 5-7 sæt og kommer til at koste 20 kr. per spiller.
Detaljer om puljespil (rækker, datoer, format mv) samt kvalifikation til Playoff laver vi først når vi kender deltagerantallet.
Tilmelding er åben NU! Og der tilmeldes her: dartliga.dk/holdtilmelding/
Husk at vælge “Bullshooter juni turnering”.
Vi tillader kun 2 spillere + 1 reserve på hver double i pokalturneringen.
Det bliver IKKE muligt at flytte på kampe – alle kampe skal spilles på de tidspunkter som vi kommer med efter planlægningen.

Der er Bullshooter maskiner på følgende spillesteder:
Børkop Dart
Byportens Bodega
Dart Hornslet
Ejby Dart
Havfruen
Hvide Sande Dart
Jyden
Kahytten
Klub Hanegal
Kupeen
Landevejskroen
Særslev Dart
Thyras Kilde
Uptown
Vejen Billard/Dart
Vores Bar

OBS: Check med dit spillested om det forventer at have åbent på alle hverdagsaftener fra 9. juni og frem i tidsrummet 18 – 22 inden du tilmelder dit hold.
Deadline for tilmelding bliver d. 5. juni – programmet vil blive lavet i weekenden 6.-7. juni og det hele slås op på Dartliga.dk d. 8. juni!

 

Bliver der noget tilsvarende på Medalist i juni 2020?
Nej, desværre. Vi har ikke de samme remote-muligheder på Medalist-maskinerne som på Bullshooter – og vi vurderer at flere spillesteder vil have svært ved at overholde afstandskravene hvis holdene skal mødes lokalt på samme maskine.
Men spillestederne kan bruge juni måned til fx at afholde et klubmesterskab i et længere format, hvor der kun afvikles få kampe om dagen, således at afstandskrav og restriktioner kan overholdes på en forsvarlig måde. Det er op til spillestedet selv at sørge for alle regler og restriktioner overholdes. Vi kan blot hjælpe med at lave et format som passer til antallet af spillere på jeres spillested.
Kontakt os for mere info.

 

Update 7. april kl. 11.53:
Med gårsdagens udmelding på pressemødet i statsministeriet har vi nu en ny (og mindre god) opdatering.
Vi ser nu ikke anden mulighed end at aflyse hele forårssæsonen 2020.
Vi er nu så langt henne i sæsonen at det ikke vil være muligt at lave nye kampprogrammer uanset om spillesteder vil få mulighed for at åbne i maj eller ej.
Derudover har vi fået de første tilbagemeldinger fra spillere som ikke ønsker at spille sæsonen færdig selvom der skulle blive åbnet – hvilket er fuldt forståeligt da flere er i risikogruppen såfremt de skulle blive smittet med Covid-19.

Sæsonen anses dermed som værende annulleret og tilmeldingsgebyrer som måtte være betalt vil blive tilbagebetalt.
Har man betalt sit tilmeldingsgebyr så bedes man udfylde formularen på denne side for at få tilbagebetaling:
dartliga.dk/betaling/
Har man IKKE betalt endnu, så venligst ikke indsend en anmodning om refusion. Vi krydschecker alle anmodningerne, og det øger blot vores administration hvis det sker. Så check venligst kontoudtog hvis I er i tvivl.

Man bedes indsende refusion senest 1. maj 2020. Pengene vil blive tilbageført senest medio maj 2020.

Særlig info til spillestederne:
Vi er bevidste om at denne situation sætter de fleste af jer i en svær økonomisk position.
Vi håber at I alle får den hjælp som er nødvendig for at komme igennem denne tid.

For os som virksomhed betyder en aflysning af en hel sæson et meget stort økonomisk tab.
Heldigvis har vi en online forretning som sikrer os at driften af vores virksomhed ikke er i fare uanfægtet at vi står med et stort tab på Dartliga.
Selvom driften af maskinerne har nogle faste månedlige omkostninger, som vi desværre er kontraktlig forpligtet til løbende at betale, så vil de månedlige omkostninger for april 2020 og frem til genåbning af spillesteder blive betalt 100% af os.

Update 24. marts kl. 10.15:
I går blev Danmark lukket ned til og med 13. april, så vores Plan A med at rykke kampe 2 spillerunder bliver naturligvis ikke til noget.
Vi afventer som minimum endnu 10-12 dage inden vi går videre med vores arbejde for en evt. Plan B. Vi vil gerne undgå at skulle lave for meget arbejde, som senere vil kunne vise sig at være spildt. Indtil videre er ligaen på stand-by grundet myndigheders påbud og anbefalinger.

Update 20. marts kl. 15.58:
Vi fik hurtigt flyttet de første rækker, men så blev det weekend og da der begyndte at komme nye meldinger fra myndighederne, så anså vi det for potentielt spildt arbejde at begynde at flytte på flere rækker.
Vi finder det for nuværende usandsynligt at det vil være muligt at starte igen første uge i april, og vi arbejder derfor pt på en plan B. Vi afventer dog hvad myndighederne kommer med af udmeldinger i næste uge.

Update 13. marts kl. 16.39:
Alle rækker i Fredericia/Vejle har nu fået flyttet kampene fra perioden 15. – 29. marts til senere datoer. Sørg for at have noteret dig de nye datoer.

Update 12. marts kl. 18.34:
Bullshooter EM som skulle være afholdt i Salou til april er AFLYST
Bullshooter Europa prøver at finde nogle nye datoer til oktober

Update 12. marts kl. 17.30:
Damedouble i Børkop 21. marts er AFLYST

Update 12. marts kl. 15.41:
Flere spørger: Må vi gerne spille kampe hvis vi føler for det de næste 2 uger? Særligt Bullshooter Remote kan måske spilles uden større risiko.
Vores svar til det er: Vi flytter kampene nu for at være lidt på forkant med tingene. Hvis I føler for at spille en kamp (og spillestedet ellers er åbent), så gør i det på eget ansvar. Men vores holdning er at man følger myndighedernes anvisninger, og de henstiller til at værtshuse o.l. lukker ned i 14 dage. Skulle der komme resultater i perioden, så opdaterer vi naturligvis stillingerne.

Update 12. marts kl. 15.07:
Alle Bullshooter-rækker har nu fået flyttet kampene fra perioden 15. – 29. marts til senere datoer. Sørg for at have noteret dig de nye datoer.

Update 12. marts kl. 10.59:
Når vi flytter kampene som er programsat 15. – 29. marts til nye datoer, så kommer vi ikke til at kunne tage samme hensyn som vi gør ved sæsonstart. Så de spillere som er på både Bullshooter og Medalist-hold vil kunne opleve at få programsat 2 kampe samme dato. Spillerne her må så enten selv flytte kampen, eller gøre brug af deres reservespillere.

Update 12. marts kl. 10.43:
Kampe som skal afvikles i dag (torsdag) eller som er flyttet til fredag/lørdag bedes i selv flytte hvis ønsket.
Vi flytter kun de kampe som er programsat mellem 15. – 29. marts.

Update 12. marts kl. 09.02:
ALT ligaspil i Dartliga er suspenderet fra og med søndag d. 15. marts til og med søndag d. 29. marts.
Alle kampe vil blive forsøgt flyttet af os til nye ledige datoer ud i fremtiden.
Der venter os et kæmpe arbejde med dette, så vi skal bede om jeres tålmodighed.
Når en række har fået flyttet deres kampe, så vil kaptajnen på holdet modtage en besked på SMS.

Update 11. marts kl. 22:07: Efter aftenens pressemøde i statsministeriet her til aften, så vil vi i morgen tidlig drøfte situationen vedr. de næste uges ligakampe.
Forvent at modtage endnu et nyhedsbrev i morgen d. 12. marts – og vi vil i morgen også sørge for at alle holdkaptajner informeres pr sms.

Vi udsendte 11. marts et nyhedsbrev som kan læses i sin fulde længde her: mailchi.mp/dartliga/11122018-1135913