Info om forårssæson 2021

Til alle dartspillere hos Dartliga.dk – I ønskes glædelig jul og et godt nytår herfra 🎅

Først skal vi indlede med at sige tillykke til vinderne i efterårssæsonen, og informere om at evt vundne præmier afleveres i løbet af januar-februar til holdenes respektive spillesteder. Holdkaptajn vil modtage en SMS når præmien kan afhentes på spillestedet.

2020 har været et mildest talt udfordrende år for både os, spillesteder og dartspillerne.
Det startede med at vi måtte afbryde en hel forårssæson kun få uger inde i sæsonen, hvilket var enormt frustrerende, da vi bruger et sted mellem 70-100 timer på at planlægge, programlægge og uploade tabeller til hjemmesiden.
Alt det arbejde til stort set ingen verdens nytte.

Efterårssæsonen gik lidt bedre – der var en del restriktioner, og nogle af ligaerne blev lidt mindre end oprindeligt, da nogle hold valgte at trække sig efterhånden som nye restriktioner blev indført.
I et par enkelte rækker mangler der stadig et par kampe, så de rækker må vente lidt med at få en afgørelse.

Der var planlagt at lave aktiviteter online på Bullshooter, men de skiftende udmeldinger/restriktioner i løbet af efteråret satte vores planer på pause.
Vi nåede lige at planlægge en online juleturnering på Bullshooter, samt en online januar-turnering, som desværre ikke nåede at blive til noget.
I starten af 2021 forventer vi ikke at der åbnes op for større forsamlinger, så indtil videre er der ikke nogen turneringer i kalenderen.
Vi vil dog forsøge af få afviklet nogle af de online turneringer der var planlagt på et eller andet tidspunkt i løbet af foråret.

Vi skal i 2021 prøve at være lidt på forkant med udviklingen, så vi undgår at spilde vores arbejdstid som i foråret 2020, så derfor har vi flere planer i skuffen som vi trækker op alt efter hvilket scenarie og udfordring vi står over for på ethvert givent tidspunkt.

Som tingene ser ud pt, så kører vi med Plan A.
Plan A er at alt kører vanligt, men det kræver at vi kan se en ende på restriktionerne ift lukkede døre på spillestederne til uge 8 som er vores vanlige sæsonstart.
Og med “en ende” så mener vi at vi er så tæt på 100% sikre på at stederne kan holde åbent som vi overhovedet kan være.

Vores Plan B er en lidt udskudt sæsonstart med lidt færre hold i puljerne. Denne trækker vi op af skuffen hvis der er udsigt til at tingene ikke er helt åbne i uge 8, men vi vurderer at der er en rimelig chance for at tingene er åbne i uge 12. Dvs sæsonen starter 1 måned senere end normalt.

Plan C kommer i spil hvis restriktioner fortsætter et stykke ind i foråret, den vil have en noget senere sæsonstart – vi kører med op til 8 hold i puljerne, men så kommer det til at køre som en halv sæson, hvor alle hold kun mødes 1 gang.

Plan D vil vi helst ikke snakke om på nuværende tidspunkt – vi krydser fingre for at tingene bliver lidt mere “normale” nu hvor vacciner bliver rullet ud i hele landet. 🙂

Da vi pt. kører med Plan A, så er dato for sidste tilmelding sat til følgende:
Bullshooter – sidste frist for tilmelding fredag d. 29. januar 2021.
Medalist – sidste frist for tilmelding mandad d. 1. februar 2021.

Ovenstående frister vil blive forlænget såfremt vi smider Plan A ud og kører med én af de andre planer.

Tilmelding er åben og det kan gøres her: Tilmeld dit hold til foråret 2021

 

 

 

 

Start a Conversation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.