FAQ vedr. ny sæson

Hvis der er spørgsmål til den nye sæson, så skal I endelig blot sende dem vores vej.

Vi samler her en del af de spørgsmål som kommer ind til os, og som vi mener er relevante for alle at læse.

 

Q: Kan vi på Medalist/Bullshooter kun spille intern liga på spillestedet?
A: Nej, med formuleringen lokal mente vi afgrænset til regionalt nærområde som Fyn, Østjylland, Fredericia/Vejle osv.
Dvs. uanset om I vælger den ene eller anden liga, så skal I stadig rundt på forskellige spillesteder og afvikle jeres kampe. Ønsker man som udgangspunkt kun at spille alle sine kampe på hjemmebane, så skal man vælge den som hedder Bullshooter Remote. Vi har ændret ordlyden til regional i indlægget.

Q: Kan vi stadig bruge Medalist maskinerne til endagsturneringer?
A: Ja, vi fjerner ikke Medalist maskinerne. Spillestederne beholder alle de Medalist maskiner de ønsker. Vi udskifter kun til Bullshooter så det dækker behovet til den nye liga. Man vil stadig kunne spille med hcp på Medalist maskinerne, alle Bullshooter spillerne kan konvertere deres mpr (cricket gennemsnit) til Medalist rating ved at bruge tabellen man finder nederst på vores info-side. Men det vil være et krav til vores stævner at man spiller liga på Bullshooter, så vi er sikre på at have en opdateret rating på de spillere som skal deltage.

Q: Skulle denne beslutning ikke have været taget i samarbejde med spillerne/spillerudvalget?
A: Det er en beslutning taget af økonomiske årsager, så det er kun os som har kunne tage denne beslutning. Vi kunne godt have indkaldt spillere til møder, men det havde været til ren orientering. Det hele er gået meget hurtigt, Plan A var at Medalistworld skulle have været oppe at køre igen – men det viste sig desværre at være umuligt. Det eneste reelle alternativ vi havde var at stoppe driften af dartliga. Hvis vi skulle have en efterårsliga, så skulle informationen ud nu og der var ikke tid til at indkalde til møder.

Q: Vil man kunne udskifte spillere i løbet af kampen i den nye Bullshooter-liga? (som man kan i Remote ligaen)
A: Her i første sæson er svaret “nej”. Vi vil kopiere det format vi kender fra Medalist så meget vi kan, så overgangen bliver så smertefri som muligt. Hvis formatet så efterfølgende skal ændres, så vil det være en beslutning som kommer ud til spillerne/spillerudvalget.

Q: Vil vi skulle spille med 50/50 Bulls Eye i den nye Bullshooter liga?
A: Nej, formatet kopieres så meget som overhovedet muligt fra Medalist. Så Bulls Eye i den nye Bullshooter vil tælle 25/50. Vil man spille 50/50 så skal man tilmelde sig Remote double ligaen, en liga som har helt andre regler. Enhver ændring vi fremadrettet kommer til at lave i formaterne vil blive en beslutning hvor spillerne tages med på råd. Og her er vi heldige med skiftet til Bullshooter, hvor vi kan ændre selv meget små detaljer i formatet (og ikke være låst til de forprogrammerede ligaer der var i Medalist).

Q: Er der ingen mulighed for at nye spillere kan spille Medalist?
A: Nej, vi ser ikke dette som værende en mulighed. I teorien vil man kunne indspille rating på Bullshooter som kan konverteres til Medalist. Men da rating i Medalist ligaen vil være fast i hele sæsonen, så vil man ikke kunne stige/falde. Ofte ser man nye spillere hurtigt stige i rating over sæsonen, fx fra 2 til 4-5 stykker, og det vil ikke give en fair afvikling. Desuden er det 100% sikkert at Medalist ligaen aldrig kommer tilbage til det vi kendte engang, så vi vil tilskynde at nye spillere med det samme kommer i gang på Bullshooter.

Q: Kan vi spille en Medalist liga kun på vores eget spillested og selv styre ratings?
A: Ja, naturligvis. I kan spille alle de ligaer i ønsker på eget spillested, men I vil selv skulle styre opdateringerne af ratings.

Q: Kan vi spille en Medalist liga og stadig deltage i stævner arrangeret af Dartliga?
A: Som udgangspunkt nej, det er en hjørnesten i vores system at vi har opdaterede ratings på deltagere til stævner. Ved stævner som ikke arrangeret af os opsætter arrangører selv deltagelseskriterier.

Q: Kan man spille både i Bullshooter Remote og Bullshooter Regional liga?
A: Ja, det vil man kunne. Så i teorien kan man spille i 3 Bullshooter-rækker. Remote Double, Remote Trio samt den Regionale række.

 

 

2 comments

 1. Hej, vil man kunne spille på forskellige hold, feks et double og et trio hold, og vil man kunne deltage i hold på forskellige steder, feks double på et spillested og trio på et andet, lige som vi har kunne i ligaen tidligere ?.

  1. Hej Henning.
   Ja, du kan spille både Trio og Double. Du kan faktisk spille i 3 rækker.
   Bullshooter Regional Double
   Bullshooter Remote Trio
   Bullshooter Remote Double
   Fra vores side er der intet krav om at det skal være på samme spillested for alle 3 hold.

Comments are closed.