Sådan indspilles rating til ny spiller på Bullshooter

Her er guide til indspilning af rating til nye spillere på Bullshooter – du har flere muligheder og det er os ligegyldigt hvilken du vælger. Den ene metode er gratis, og den anden koster en lille smule da der skal købes en HotButton.

  1. Gå til Bullshooterlive.com og opret en profil. Tryk på “Log In” og derefter “Register” og opret dig. Husk dit password!
  2. Nu skal så enten: A) Download den gratis APP “Bullshooter Live” som downloades i Google Play eller Appstore. Log in i APP med samme login som til Bullshooterlive.com du netop har registreret dig på. Eller B) Købe en HotButton og registrer denne på maskinen* med samme e-mail som du bruger på Bullshooterlive.com.
  3. Gå til maskinen og vælg “Tournament Mode” derefter -> “Victory Ranked Series” -> og vælg så “Nye spillere….”.
  4. Tryk på “Start Game” og nu skal du så logge ind. Her kan du enten scanne QR kode med din Bullshooter APP, eller du kan logge ind med HotButton – eller du kan også vælge at indtaste din e-mail og password som du er registreret med på Bullshooterlive.com
  5. Spil 10 spil cricket og du vil have en rating klar til brug i turneringen.

*Registrering af HotButton på maskinen:
Tag din nye HotButton og hold den på maskinen, mens maskinen står i hovedmenuen. Hvis HotButton er ny, så bliver du nu spurgt om du ønsker at registrere din nye HotButton. Du skal svare JA og derefter følge instruktionerne på maskinen. Husk at bruge samme e-mail som du har brugt på Bullshooterlive.com
Dine 2 konti vil herefter automatisk linkes sammen.